Το νέο  Depurosio

Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντελώς φυσικός με  λακτουλόζη ως κύριο συστατικό, του οποίου είναι γνωστή η διαδικασία δράσης και τα ευεργετικά αποτελέσματα στην δυσκοιλιότητα και ακόμα….

Το DEPUROSIO περιέχει διαλυτές ίνες τρόφιμα, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (κυρίως ολιγοσακχαρίτες που αποτελούνται  από φρουκτόζη ) και ινουλίνη (πολυσακχαρίτης κυρίως αποτελείται από μόρια φρουκτόζης). Και ο ι δύο, στην  κατάποση, δεν απορροφώνται στο λεπτό έντερο, αλλά φθάνουν στο παχύ έντερο ανέπαφα δημιουργώντας  το υπόστρωμα ανάπτυξης  της   βακτηριακής  χλωρίδας του εντέρου. Οι ίνες βοηθούν να κρατήσουν τα περιττώματα μαλακά και ογκώδη.

Τα άλατα μαγνησίου έχουν προστεθεί για να βοηθήσουν πιο πολύ την οσμωτική δράση της λακτουλόζης.

Το Depurosio δεν  προκαλεί  ανεπιθύμητες ενέργειες, το κοιλιακό άλγος   και ο μετεωρισμός που μπορεί να προκαλέσει  η λακτουλόζη  αντισταθμίζεται  από το  εκχύλισμα μάραθου (φοινόκιο), που  έχει  προστεθεί για μια αντί-σπασμωδική και αντί-μετεωριστική δράση καθώς και για την αποβολή των εντερικών αερίων.

Πλεονεκτήματα Depurosio

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!

Eχει Διπλή οσμωτική δράση (λακτουλόζη/άλατα μαγνησίου)

Προκαλεί αύξηση του όγκου και μαλακώνει τα κόπρανα (φυτικές ίνες)

Έχει Δράση στην κινητικότητα του εντερου(φοινοκιο)

Σταδιακή  και όχι επιθετική δράση, επίσης κατάλληλο για ειδικές κατηγορίες ατόμων (π.χ. έγκυες γυναίκες,παιδιά).

Φυσικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.


Συστατικά Depurosio:

Λακτουλόζη, κιτρικό μαγνήσιο, χλωριούχο μαγνήσιο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, φρουκτόζη, ινουλίνη, με τίτλο εκχύλισμα του μάραθου, Vit C, Vit Β6, Vit Β1.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ DETERGON SPRAY 50ML

TO Ιατροτεχνολογικο προϊόν  DETERGON SPRAY είναι ένα Αντιμικροβιακό προϊόν με αντισηπτική-Αντιμυκητισιακό και επουλωτική δράση .Το οποίο κάνει το προϊόν να είναι υψηλών προδιαγραφών και με μοναδική σύνθεση που περιέχει τα κάτωθι

ΣΥΝΘΕΣΗ

-ΧΛΩΡΕΞΙΔΙΝΗ                                                                                                                                                                          -ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ                                                                                                                                                                            -ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΕΝΖΑΛΚΟΝΙΟ                                                                                                                                                     -CHITOSAN                                                                                                                                                                               -ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΛΕΙΧΗΝΑ                                                                                                                                                               -ΛΑΥΡΙΚΟ ΓΛΥΚΟΖΙΤΗ


Το detergon spray είναι οικολογικό spray χωρίς προωθητικό αέριο που βγάζει τουλάχιστον 150 ψεκασμούς. Είναι ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ευρώπη και είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Αντιμικροβιακό-αντισηπτικό-μαγνητοστατικό -επουλωτικό

Αναλυτικότερα

ΔΙΚΥΓΛΟΝΙΚΗ ΧΛΩΡΕΞΙΔΙΝΗ  Έχει άριστη αντί-μικροβιακή δράση, ελάχιστη τοξικότητα από το δέρμα. Δρα στα βακτήρια  GRAM+  και  GRAM-  στους μύκητες και σε ορισμένους ιούς

ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ   Βακτηριοστατικό και Μυκητοστατικό.ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΕΝΖΑΛΚΟΝΙΟ  Κατιονικό Τασιενεργό, με αντί-μικροβιακή δράση.

ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΛΕΙΧΗΝΑ  έχει αντι-φλεγμονώδεις και αντί-μικροβιακές ιδιότητες που ενεργεί σε μύκητες και μικρόβια  GRAM+ και GRAM-  επαναφέροντας την ισορροπία της αλλοιωμένης μικροβιακής χλωρίδας.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ CHITOSAN Πολυσακχαρίτης θαλάσσιας προέλευσης που επιταχύνει την επούλωση επιφανειακών τραυμάτων. Δημιουργεί μια ομοιογενή μεμβράνη και έχει αναζωογονητική και βακτηριοστατική δράση.

ΛΑΥΡΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΖΙΤΗΣ  Φυσικό Καθαριστικό.


ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

-Τραύματα -εκδορές

-Εγκαύματα

-Λέιζερ

-Κρυοθεραπεία

-Διαθερμική θεραπεία


Το detergon spay ψεκάζεται 1-2 φορές στην περιοχη

Χαρακτηριστικά του SKINCOL GEL 30gr

 

Το Skincol gel είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν , μοναδικό παγκοσμίως  με δραστική ουσία την σουκραλφάτη και  κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.   

                             

Η δράση της σουκραλφάτης  στηρίζεται βιβλιογραφικά με παρά πολλές μελέτες παγκοσμίως.

Το Skincol gel δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στην περιοχή  και η δραστική ουσία της  Σουκραλφατης  η οποία είναι σε περιεκτικότητα 25%  ενεργοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες EGF και FGF στην περιοχή. Οι αυξητικοί παράγοντες  είναι φυσικές πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σώμα μας και διαδραματίζουν έναν βασικό ρόλο  στην ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και των ιστών ,συμπεριλαμβανόμενου, ότι είναι και υπεύθυνοι για την παράγωγη του νέου κολλαγόνου και της ελαστίνης.


O Συνδυασμός EGF (επιδερμικός αυξητικός παράγοντας) και FGF (Αυξητικός παράγοντας ινοβλαστών) προάγει πολύ γρήγορα την επούλωση είτε σε ότι αφορά το επιθήλιο, είτε σε μεγαλύτερες βλάβες των ιστών.

Επίσης η Σουκραλφατη έχει  αντιβακτηριακη και αντιφλεγμονώδη δράση.